Новини от Бълария

Антон Хекимян: Сигурността на децата на пътя е наш топ приоритет

Безопасни маршрути от спирките на градския транспорт до училищата, специална маркировка, която намалява скоростта, гарантира кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС

Темата с пътната безопасност не е само задача, тя е наша кауза. Затова заедно трябва да натиснем спирачките на високите скорости по софийските улици и булеварди и с екипа ни знаем как да направим това, убеден е Антон Хекимян, кандидатът за кмет на София.

В столицата работят над 700 общински камери за управление на трафика. Те могат и трябва да бъдат използвани и за контрол на скоростта, коментираха експерти. Тъй като технически е възможно, остава една задача – депутатите в най-кратки срокове да приемат законопроекта на ГЕРБ-СДС, коментираха участници в изготвянето на стратегията за пътна безопасност на бъдещия кмет на София.

“Сигурността на децата е наш топ приоритет. Продължаваме да изграждаме безопасни маршрути от спирките на градския транспорт до училищата, специална маркировка, която намалява скоростта и продължаваме обученията по пътна безопасност”, изтъкна Хекимян.

Ще продължим да изграждаме повдигнати и осветени пешеходни пътеки, както и защитни пешеходни острови на улиците с най-интензивно движение, коментира и кандидатът за общински съветник Георги Георгиев.

Заедно работим за София, увери кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече