Новини от Бълария

Бардак: Васил Терзиев тури мъжко момиче с гадже жена за зам.-кмет! Вижте коя е модерната Надежда Бобчева (СНИМКИ)

Преди местните избори на 29 октомври тръгна уж на шега пророческото лафчето, че ако ПП-ДБ-„Спаси София” се намърда в управата на столицата, всички ще караме тротинетки, ще станем вегани и всеки месец ще има гей-парад.

Поне част от предсказанието вече се сбъдна – ДС-милионерът Васил Терзиев в качеството си на кмет на София си хареса за свой заместник с ресор „екология” мъжкото момиче с гадже жена Надежда Бобчева, която в Столична община наричали „Ози Озбърн“, издаде отчаят служител в сградата на „Московска” 33.

Това е истинският Ози Озбърн…

След като разкрихме, че за шеф на завода за боклук Васко Кмета постави осъдения за три трупа в „Кремиковци“ Николай Савов, а за зам.-кмет по финанси и здравеопазване личната одиторка на Просто Киро Гергана Москова, сега идва ред на трето скандално назначение на милионера с фамилия от зловещата „Държавна сигурност“.

Информаторът ни разкри, че модерната силистренка Надежда Бобчева е истински политически ветропоказател – след 15 години стаж в БСП и два мандата като червен общинар в крайдунавския град, Бобчева е инсталирана като зам.-кмет на софийския район „Оборище” като… „зелена активистка” от ПП „Зелено движение“, част от коалицията „Демократична България”.

Надежда като напета социалистка

Описателен за новата зам.-кметица е фактът, че през 2022-а е една от първите подписали предизборна декларация на „София прайд”.

Шареният гей-парад, харесван от едни и мразен от мнозина, изисква, а Надежда обещава на избирателите с нестандартна сексуална ориентация да работи „за видимост и в защита на правата и интересите на ЛГБТИ хората в България”.

Проверката на показа, че модерната Надежда е два мандата общински съветник от БСП в Силистра и председател на групата на социалистите. През 2016-а обаче позорно е натирена от Столетницата, в която влиза през 2001 г., заради газене на партийния устав.

Бобчева стига до шеф на групата на червените в ОбС-Силистра, преди да бъде прокудена

Така бавно и полека през последните години Бобчева „позеленяла” до синьо и хоп – ставала водач на листата на ПП-ДБ на последните парламентарни избори в Силистра, а от дни е и заместник на Васко Кмета.

Във визитката ѝ четем следното:

Надежда Бобчева е родена в Силистра през 1975-а, завършила е УНСС със специалност финанси. Притежава магистърска степен по управление на градовете от съвместната програма на Университет Еразмус – Ротердам и Институт по жилищна политика и градско развитие – Ротердам, Нидерландия.

Ето я новата зам.-кметица в цялата ѝ прелест

Голяма част от професионалния ѝ опит е свързан с работа в общинската администрация. Заемала е различни длъжности (експертни и ръководни), два мандата (2011-2015 г. и 2015-2019 г.) е общински съветник в Общински съвет – Силистра, а доскоро бе заместник-кмет на район „Оборище” в София.

Мъжкараната се шегувала, че „кметуването“ било семейна традиция, защото прадядо ѝ е бил кмет на родното ѝ село край Силистра.

Източник: narod.bg

 

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече