Новини от Бълария

Бостънски териер съсипа кариерата на Калоян Методиев в Брюксел

Корнелия компенсира фаворита си като го намества в депутатска листа

Протежето на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, отнася жестоки подигравки, след като не попадна, както се очакваше, в евролистата на БСП за вота на 9 юни, разкриват активисти от „Позитано“ 20, след като стана ясно, че ренегатът отпада от листите за Брюксел и не е втори след водача Кристиан Вигенин, след като Румен Гечев зае почетното място.

По думите им врагове на фаворита на соцфурията се гаврели, че бостънският териер на Нинова е съсипал кариерата на Методиев. Причината е, че бившият съветник на президента Румен Радев се прочу с любовта си към кучето на крушовската Борджия и дори се мълвеше, че го разхожда като примерен камериер на соцлидера.

Според депутати на столетницата именно заради това Нинова взела решение да не поставя Методиев на обещаното му второ място в листите за Брюксел, тъй като това щяло още повече да накърни имиджа й пред левия електорат. Мълвата, че Методиев не обслужва само кучето на Нинова, а стопанката му, пък напълно отказала соцфурията да постави приближения си в европейската листа. Компенсация щяло да има, уверяват червени депутати – Методиев щял да бъде на избираемо място в списъците на БСП за родния парламент, но нямало да е водач, както се и оказа във вторник, когато БСП издаде списъка с водаческите места за вота.

Социалисти припомниха, че това е вторият път, в който Корнелия Нинова жертва любимец в името на добрия си имидж. Преди години рали-състезателят Крум Дончев бе набеден за любовник на червената фурия, след като тя не пропускаше негово състезание и дори го набута в депутатската листа. Клетникът се наложи публично да отрича интимна връзка с червената лидерка с думите, че не била негов тип, а тя го елиминира от социалистическата партия, за да потуши скандала.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече