Новини от Бълария

Ексклузивно!  Глория Данчева, „Възраждане“: Кметът на Априлци е извършил куп нередности! (ВИДЕО)

“Установихме един куп нередности от кмета на Априлци. Накратко казано, допуснал е в два случая конфликт на интереси, фрапиращи случаи.” Това заяви в кулоарите на парламента Глория Данчева от „Възраждане“.

“Подписал е, в резултат на обществена поръчка, два десетгодишни договора с фирмата на брат си за обществен превоз в Априлци. Стойността на поръчката 656 хил. лв., без ДДС. Кметът си позволява да управлява общинско имущество без решение на общинския съвет. Да разходва общински средства без никакъв отчет. Ние сме сигнализирали прокуратурата, Комисия за противодействие на корупцията, Сметна палата, изобщо всички компетентни органи по случая. Надяваме се в най-скоро да имаме резултат и да сложим край на това беззаконно управление“, каза още Данчева.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева откога са сигналите срещу кмета, тъй като случаите, които са посочени са още от 2019-та, от “Възраждане” отговориха, че са се обърнали към институциите на 11-ти март тази година.

Какво още казаха от “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече