Новини от Бълария

Ексклузивно! Корнелия Нинова за върнатите мигранти: Получаваме само шамари! (ВИДЕО И ДОКУМЕНТИ)

„Българското правителство и това мнозинство превръщат България в наказателна колония за престъпници, убийци, изнасилвачи и перачи на пари“, това заяви председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Корнелия Нинова.

Тя показа и цитира документ на Баварската държавна служба по убежищата и репатрация. В него се казва, че на 8 февруари 2024 г. от летище Мюнхен са излетели и пристигнали в София 23 души, сред тях са шестима, осъдени по закон, наред с други неща, и за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабежи и пране на пари.

Нинова предупреди, че срещу „половинчатия Шенген“, България ще се превърне в „център на престъпници“.

 

“Стоят много въпроси – къде са тези хора, те са в България, но къде са, защото според всички нормативни изисквания трябва да са в затвора, тъй като Германия твърди, че са осъдени с влезли в сила присъди”, допълни лидерът на социалистите.

“Денков (Николай) отрича и твърди, че всяваме страхове, но това е официален документ”, подчерта Корнелия Нинова.

“Това е началото – нещата тръгнаха от Австрия, сега и Германия ни връща мигранти и то какви”, коментира лидерът на социалистите.

„България не може да бъде гето на престъпници и убийци от Афганистан и Сирия и искаме това да се спре“, заяви Корнелия Нинова.

Какво още каза лидерът на БСП, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече