Новини от Бълария

Ексклузивно! Костадинов: ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите, нека освободят България от своето присъствие! (ВИДЕО)

“ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите. Нека освободят България от своето присъствие.” Това каза лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в кулоарите на парламента.

„Заложиха поредица от конституционни бомби. ПП-ДБ са маргинална политическа формация, дошла на власт с машинации. Имаха 10 месеца парламентарен живот, защо досега не предложиха комисия за „Турски поток“. Те управляваха 9 месеца заедно с ГЕРБ и ДПС“, уточни Костадинов.

По повод годишнината на България в НАТО Костадинов коментира:

 

„Трябва да поставим много сериозно въпроса за членството на България в НАТО. В момента пропагандата продължава да ни обяснява как това е единствената формула за национална сигурност, но истината е, че България никога не е била по-застрашена, отколкото сега, в този момент, заради членството си в НАТО. НАТО е антируски, военен, агресивен, неотбранителен блок, който иска да води война с Русия. Макрон, който е президентът на Франция, заяви директно и категорично, че ще закара войски в Украйна. Въпросът не е дали, а кога? Същото нещо ще се случи и с България, защото никой няма да ни пита – България вече е фронтова държава. Единственото решение е моментално да се напусне НАТО“.

Какво още каза Костадин Костадинов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече