Новини от Бълария

Като актриса щерката на Ваня Щерева излизала многократно гола на сцената и дори маст*рбирала

На миналогодишния „София Прайд“ Мила Роберт се провикна: Вие ми видяхте п*тката!

Изглежда Мила Роберт припознава провокациите като нейна сила, предвид факта, че напоследък не се спира. 27-годишната певица предизвика бурни реакции, когато в края на участието си в концерта на „София Прайд“, съблече късата си рокля с трибагреника, захвърляйки я на земята, за да остане по тази с цветовете на ЛГБТИ флага.

Страстите по този казус не стихват вече цяла седмица, а младата певица бе принудена да се извини.

 

Щерката на Ваня Щерева е подложена на унищожителни критики и нейни приятели издават, че за първи път тя е притеснена от бурната обществена реакция, която може да й нанесе сериозни щети.

Буквално дни след изцепката й няколко участия бяха отменени, а ВМРО дори сезира прокуратурата с настояване тя да бъде съдена за публично поругаване на трибагреника ни.

Само дни по-рано Мила разсъждава по темата за патриотизма при една от медийните си изяви и направи скандално признание, че като актриса се е събличала многократно на сцена и даже е мастурбирала. Феновете й, и най-вече младежите от „София Прайд“ вероятно не са били чак шокирани да чуят подобно откровение.

Все пак миналата година Мила закри изявата си в мероприятието, като се провикна към първите редове: „Благодаря ви страшно много! Вие ми видяхте п*тката“.

 

Не стана ясно дали тогава певицата е намекнала, че не носи бельо. Така или иначе, клипче от този момент, завършващо със смеха на Мила, циркулира в Тик-токи възмущава наред, заедно с другото от тазгодишния „София Прайд“, запечатало хвърляното на роклята с трибагреника. На миналогодишния концерт на „София Прайд“ флагът на ЛГБТИ пак бе акцент в представянето на Мила.

Само че тогава тя не бе облякла рокля с цветовете му, а го носеше. Певицата се бе пременила с червен костюм, обсипан със ситни парички, досущ като на професионална танцьорка на бели денс.

 

Иначе Мила явно не се смущава да се разголва, защото като актриса е излизала „мега много пъти гола на сцената“.

„Даже съм мастурбирала“, възкликна тя в подкаста на Ивка Бейбе в началото на този юни и веднага вметна, че мениджърът й щял да й се кара, така че смениха темата.

 

От НАТФИЗ Мила си взела всичко, каквото може, стана ясно още от разговора. Пробвала, провокирала се и в крайна сметка загърбила театъра. Музиката изглежда повече й е на сърце. Откакто станала певица, Мила много се променила. Докато била студентка, тя често осъмвала на купони, на които щедро се разсипвал алкохол.

„НАТФЛИЗ ражда алкохолици“ – този цитат й бе припомнен в подкаста, при което Мила сама изтъкна, че е груб. И все пак имало доза истина. Обоснова се, че докато била актриса, вървяло да пие до 6.00 сутринта и след това да отиде на репетиция. Сега, откакто е в музикалния бизнес, Мила не си позволява да купонясва до ранни зори, понеже има доста задачи през деня. Вече се определя като „работеща млада дама“. Не употребява алкохол толкова, колкото преди, така че може и да е изгубила тренинг. А преди много носила на пиене.

 

Тъкмо при тази медийна изява на Мила стана дума и за отношението й към патриотизма. Поводът бе прословутата рокля с трибагреник. Младата певица я носила и в Ню Йорк, където бе през май. „Много ми е смешен патриотизмът. Мале, колко ме очарова, колко много ме забавлява. Аз се чувствам като дете на света. Това да се бия в гърдите за принадлежността към…

„Българйо, ти си ми най-милата“, гайдите, менците, всичко това – много ми е смешно. Но всеки народ го носи това и се опитва да си го пази, което е сладко, и ми е по-скоро симпатично.

Не мога да определя себе си като такъв въпреки че колкото повече пътувам, толкова повече осъзнавам колко ми е хубаво тука. И ако това ме прави патриот, ок“, сподели Мила.

 

Не може да прецени дали българите сме патриоти в душата или патриоти на маса. „Нямам идея. Има българи и българи. Мисля, че сме много сладки и много тъжни“, каза певицата. Тя има парче „Сълзи от ракия“, на което снимала клип в Ню Йорк. Във видеото, което не е ясно кога ще представи, Мила носи и въпросната рокля трибагреник. По всяка вероятност е същата, която захвърли на концерта на „София Прайд“.

 

„Идеята на тази песен е, че българите, където и да отидем, ще милеем за тука.

Защото, като сме тука, сме: „Оф, супер много ме дразни…“ еди-кое си; „Съсипаха я тази държава“…

Отиваме някъде другаде, но супер много ни липсва този уют“, сподели Мила и поясни, че българите сме си много повече семейство, отколкото бихме могли да бъдем с който и да е друг от друга националност. Това е много уютно. „И тук всички сме много на ти“, смята Мила.

 

ВМРО сезира прокуратурата за скандалната изява на Мила Роберт на концерта на „София Прайд“. Певицата пък след поредица от разяснения в сторита в Инстаграм, пусна добре структурирано такова като пост, включващо и извинение.

 

Със смяната на сценичния си костюм на концерта Мила целяла да вдъхне увереност на присъстващите за това, че имат „нашата подкрепа и разбиране и да привлече вниманието на обществото към проблемите на ЛГБТИ хората“. И те са български граждани, изтъкна певицата, и са обект на всекидневни обиди и заплахи. Хиляди млади и талантливи хора емигрирали всяка година, защото не се чувствали в безопасност тук. За този проблем според Мила трябва да се говори.

 

„Ако обидите и заплахите към мен са цената, която трябва да платя за това, че привлякох внимание към тази важна за обществото тема, то съм готова да я платя“, заявява Мила. Тя припомня още, че има хора, които живеят с обиди и заплахи всеки ден, и насочи вниманието към въпросите: „Защо в България хомофобията е толкова разпространена?“; „Защо отказваме да приемем „различните, които са също толкова хора, колкото и „нормалните“?“; „Аз обичам България, живея и работя тук, въпреки агресията. Вярвам, че сме на тази земя, за да си прощаваме. Затова искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на „София Прайд“.

Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение, и ако мога да върна времето назад, бих я сгънала прилежно“, гласи постът на Мила.

 

Съвсем очаквано последва вълна от коментари, но малко по-късно певицата изключи тази опция.

Източник: Уикенд

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече