Новини от Бълария

Кои са най-лошите игри на 2021 година?

Футболният симулатор „eFootball 2022“ беше обявен за най-лошата игра на 2021 година. Оценката е дадена от от журналисти и потребители и публикувана на сайта на „Metacritic“.

Отбелязва се, че 20-годишният футболен франчайз на „Konami“, който някога се смяташе за най-добрия в жанра си, е напълно преработен тази година и вече е безплатен. За сметка на това критиците и геймърите намират графиката му за „нелепа и окаяна“, геймплея – за „непоследователен и летаргичен“, което, на фона на „открояваща се липса на съдържание“ прави играта най-лоша за годината.

„Balan Wonderworld“ за „Nintendo Switch“ е класирана на второ място, следвана от „Werewolf: The Apocalypse – Earthblood“, издадена на „PlayStation 4“. „Taxi Chaos“ и „Of Bird and Cage“ оформят челната петица на позорната класация.

Веднага след тях се нарежда „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“, критикувана заради лошата графика и огромния брой грешки. Следват още „I Saw Black Clouds“, „Arkham Horror: Mother’s Embrace“, „Demon Skin“ и „Necromunda: Hired Gun“.

През декември 2020 г. „Tiny Racer“ за „Nintendo Switch“ оглави списъка с най-лошите игри на Metacritic, следвана от играта за Xbox One „XIII Remake“ и от хоръра „Dawn of Fear“.

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече