Новини от Бълария

Лена Бориславова привлече интереса на прокуратурата

Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство срещу началника на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова – съобщава „Нова телевизия“.

Разследването е започнало преди месец и е свързано с неизгодна сделка, сключена от Бориславова. Материалите са получени от Районната прокуратура, която първоначално е проверявала договор за правни услуги, сключена от името на Българската банка за развитие (ББР).

„Аз съм абсолютно спокойна. Прокуратурата може да разследва, колкото желае. За мен това по-скоро граничи с някаква политическа акция. Аз лично не съм подписвала никакъв договор от името на банката или на кантората. Странно е как водят досъдебно производство срещу конкретно лице, тъй като такова нещо не съществува в нашето наказателно правораздаване от едно известно време. За мен това не е правно обосновано„, коментира Бориславова, цитирана от „Нова“. 

Новината гръмна часове след като самата Бориславова пусна бомба в общественото пространство, обявявайки, че българи получават по 4000 лв. месечно, за да настройват общественото мнение в полза на Русия. Кои са българите и кой точно им плаща засега остава загадка, поради което и мнозина коментираха с насмешка в социалните мрежи изказването на Л. Бориславова.

Снимка: https://www.facebook.com/lena.borislavova/photos

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече