Новини от Бълария

Мащабна конференция води в България най-влиятелните крипто експерти в света

Събитието, посветено на Биткоин, събира над 700 блокчейн ентусиасти от страната

Конференцията “Крипто революция” води у нас най-утвърдените имена в крипто индустрията от цял свят. Събитието ще се проведе на 15.10.2022 г. в „Inter Expo Center“, София, и ще събере над 700 крипто и блокчейн ентуасиасти от страната. Мисията на “Крипто революция” е да превърне
България в гореща точка на картата на световната крипто индустрия и ще засегне най-горещите теми като ролята на институциите в крипто пазара, връзката между биткоин и макроикономиката, криптовалутите по време на война и криза, и иновациите в технологията.

За конференцията в България ще пристигнат най-влиятелните експерти областта, сред които: Джеф Бут, сериен предприемач и автор на “Цената на утрешния ден”, Грег Фос, биткоин стратег и експерт с дългогодишен опит в облигациите и търговията на дълг. Панелисти в конференцията ще бъдат и Натали Брунел, журналист и водещ на американския подкаст „Coin Stories“, Кнут Сванхолм, автор на „Всичко разделено на 21 милиона“, Джонс Бехари, основател на „Bitcoin Design“, Джеймс Лавиш, хедж фонд мениджър и основател на „Looking Glass Education“, и Пиер Корбин – писател, режисьор и продуцент на документалния филм с редица международни награди “The Great Reset and the Rise of Bitcoin”.

Събитието “Крипто Революция” ще срещне аудиторията си и с утвърдени крипто експерти в България, сред които Сребрин Ватралов, предприемач, основател на „Grabo“ и биткоин ентусиаст, Георги Манолов, мениджър “Бизнес развитие” в „Nexo“ и издател на “Стандартът Биткоин”, Николай Делчев , бизнес консултант както и още много други познати лица в света на дигиталните финанси.

Повече информация за събитието и програмата можете да намерите на официалния
сайт на “Крипто революция”: http://conference.cryptorevolution.bg/

За “Крипто революция”:
“Крипто революция” е общност от над 22 000 български крипто ентусиасти, създадена от
Пламен Андонов. През март 2022 г. се проведе първото издание на конференцията “Крипто
революция”, което събра на едно място над 500 гости и експерти от българското крипто
общество – Георги Манолов (Nexo), проф. Красимир Петров (икономист), Иван Иванов
(Българската крипто общност), Владислав Драмалиев (BitHope), Божидар Балевски (InvestClub),
Валентин Михов (Finexify) и Николай Делчев (Delchev.consulting).

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече