Новини от Бълария

НАГЛИТЕ от ДБ: Съветник на Тодор Тагарев своеволничи в „Пирогов“ – вади от шокова зала дете, за да вкара неговото (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Благодарение на Неда Диманова скандалът стана достояние на обществото

В болницата „Пирогов“ се разрази луд скандал, свързан от съветника на министъра на отбраната Мустафа Емин. Инцидентът бе огласен от Неда Диманова, служителка в болницата, която разказа за случая в социалните медии.

Мъжът поискал чуждо дете да бъде изведено от детската шокова зала, за да може да бъде прието неговото. Мустафа Емин е демократ от Родопския край, съосновател е на местната организация в Рибново и е член на Националния съвет на партията „Да, България!“.

Мустафа (вляво) с Асен Василев

Според на един от служителите в здравното заведение, Емин Мустафа се държал арогантно и провокативно. Поначало той поискал да бъде извадено дете от детската шокова зала в състояние на шок, за да може неговото дете да бъде прието, въпреки че то имало само лека рана. Той дори заплашил с министъра на здравеопазването и не взел под внимание, че преди той е работил именно в „Пирогов“.

Джобният ген. Наско с Мустафа Емин

По-късно, Емин вдигнал нов скандал НХА и отново използвал същите заплахи с министъра, за да си осигури документите, които му били дадени в залата преди това.

Бабаитът Мустафа със зеления милионер Владислав Панев

В отговор на случая, депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев изразил съжаление и се извинил за събитията, обещавайки да извърши проверка на инцидента.

Неда Диманова, която разказа за случая зададе неудобен въпрос към Мустафа Емин – така ли си представя упражняването на властта, дадена му от народа и смята ли за приемливо поведението си?

„Политикът“ с жена си Айше Емин

Източник: narod.bg

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече