Новини от Бълария

„Некадърници и инфантили“: Депутат нападна Васко Ухото и розовата му компания в СОС

Икономистът и бивш депутат от БСП Страхил Ангелов нападна остро разюзданата до розово коалиция ПП-ДБ-Спаси София, която откровено се гаври със столичани.

Ето какво написа депутатът, снимките в текста са негови:

Това е сградата на Столична община тази сутрин!

Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев, но пък любимият му украински флаг се вее гордо.

Въпрос на време е Васко Ухото да свали националния трибагреник от фасадата и да побие на негово място този с цветовете на дъгата. Все пак наближава централното събитие от столичния културен календар – София прайд. А и въпросният бутафорен кмет и екипа му никога не са се отнасяли с уважение и почит към нищо свързано с България и историята на града ни. Напротив! За тази половин година престой в общината Терзиев демонстрира по всеки възможен начин, че няма и не иска да има нищо общо с българските традиции, бит и душевност, като неглижира абсолютно всички празници и значими исторически дати.

Встрани от това, Ухото и екипа му не работят по нито един значим за столицата проект. В областта на инфраструктурата цари пълен застой и разруха – тези нямат намерение да строят каквото и да било. Единственото, което ги интересува, е в централната част на София да има велоалеи, по които да се придвижват тротинеткаджиите, които избраха тези бутафорковци.

До този момент Ухото не обявил, че се работи по нито един сериозен проект или някакво значимо начинание, свързано с влошаващата се среда в столицата. Нула! Абсолютно нищо….

Водещ кадър от екипа на Терзиев е Андрей Зографски – общински съветник от „Спаси или смучи София“. Това лице освен виден активист на ЛГБТ общността е и син на северномакедонския политик Солза Гърчева – яростна българофобка и македонист до мозъка на костите си. След като е уредила чедото си да седне в столичния общински съвет и да се изявява като „гуру“ в инфраструктурата, леля Солза се е заела активно да организира всякакви анти-български прояви и мероприятия в Скопие, а малкият Андрейчо успешно провежда подривна дейност у нас, като активно работи за спиране на редица важни за столицата инфраструктурни проекти. Зографски говори, Терзиев слуша – нали затова е Ухо!

Тази пасмина не може и не трябва да остава начело на столицата на България. Пълни некадърници и инфантили, които ще съсипят абсолютно всичко, до което се докоснат.

Страхил Ангелов, фейсбук

Източник: narod.bg

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече