Новини от Бълария

Пеньо Мангъров избягал от България с фалшив украински паспорт

По всяка вероятност джендърът ще го изведе в Испания, където има състоятелни клиенти

Осъденият за отвличане и изнасилване на жена рецидивист Пеньо Мангъров – Чешкия, е обявен за издирване, след като в началото на октомври ВКС потвърди наказанието му „лишаване от свобода“ за срок от 12 г. Както стана ясно по-рано, Чешкия се е покрил, за да не търпи наложената му присъда, като до момента издирвателните действия не са дали никакъв резултат.

 

Запознати твърдят, че рецидивистът е успял да избяга от страната с фалшив паспорт още през септември. Да духне в Гърция му помогнал травестит, който бил лудо влюбен в него. Двамата поддържали отношения от няколко месеца. Смята се, че джендърът, който натрупал сериозно състояние от проституция, ще успее да го изведе в Испания, където има състоятелни клиенти.

 

„Явно, след като вече свършиха жените, които да го издържат, Пеньо се е насочил към „третия пол“, ехидно коментират в подземния свят.

 

Припомняме, че през юни 2022 г. Пловдивският окръжен съд осъди Чешкия на 6 г. затвор при първоначален строг режим за това, че на 6.01.2019 г. е изнасилил три пъти пловдивчанка, заплашвайки с насилие нея и семейството й.

В началото на ноември 2022 г. Апелативният съд в Пловдив увеличи двойно присъдата му, като му даде 12 години затвор. Той беше освободен срещу 25 000 лв. гаранция. Тричленен състав на ВКС остави в сила въззивната присъда на Апелативния съд в Пловдив. Решението не подлежи на обжалване и протест.

 

Междувременно Пеньо Мангъров е успял да организира бягството си от страната. Смята се, че се е сдобил с фалшив украински паспорт.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече