Новини от Бълария

Ранената с Трактора Мирослава Михайлова: Родих тайно син на Алексей Петров! (СНИМКА НА ДЕТЕТО, КОЕТО Е ОДРАЛО КОЖАТА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ)

Малчуганът му е одрал кожата

Тайнствената Мирослава Михайлова, която бе ранена тежко по време на покушението над Алексей Петров, има невръстен син, който е наследник на бившата барета. Той е на 4 години и носи името на бащата на Трактора – Илия. Отдалеч се вижда, че му е одрал кожата.

48-годишната жена е назначена като рехабилитаторка в Правителствена болница след ходатайстване от страна на Алексей Петров. Тя му е официална любовница, а и в последните години – неговият най-близък човек.

Колеги на Мира от болницата разкриват подробности около произхода на малчугана и са категорични, че Трактора го имал за свой син. Тя дори споделила пред няколко от колежките си, че е родила дете от него, но подчертала, че й било изрично забранено да афишира този факт. Това е и причината, поради която малчуганът носи презимето и фамилията на майка си, а Трактора поел пълното му финансово обезпечаване, при това бил доста щедър.

Запознати си спомнят, че преди около 5 години Мирослава изчезнала мистериозно от работното си място. Когато се върнала отново, заявила с широка усмивка, че е станала майка. Отначало твърдяла, че е родила детето си от донор, а по-късно сменила версията, че синът й е осиновен. Липсват обаче данни тя да е тръгвала по дългия и сложен юридически път на осиновяването, а и у нас, то е изключително трудно за самотен родител.

Колегите й не крият подозренията си, че малчуганът може да е роден от сурогатна майка, за да може Мира да дари Трактора с така мечтания от него син в продължение на десетилетия. Все пак детето е родено, когато тя е на достолепните 44 години.

Източник: Уикенд

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече