Новини от Бълария

Сбогом, ПП-ДБ: Край на сглобките!

ГЕРБ-СДС предприе всички възможни мерки, за да осигури стабилно правителство, което да ръководи България по пътя на важните реформи. Въпреки това, експериментите и „сглобките“ трябва да приключат.

Това заяви Даниел Митов, лидер на листата на коалицията във Варна, след като тя бе регистрирана в Районната избирателна комисия. Това е лоша новина за коалицията ПП-ДБ, които според Митов се опитали да разклатят стабилността на подалото оставка редовно правителство, а също ги определи и като политически търговци.

Митов добави, че „некоалиционните“ партньори са решили да свалят стабилния кабинет, въпреки компромисите и всякакви „ротации и екзотики“, които ГЕРБ-СДС направили. Той изрази надежда, че българските избиратели ще направят правилния избор на 9 юни и ще позволят формирането на стабилно правителство.

„Трябва да убедим хората да отидат до урните“, коментира Митов. Той изрази увереност, че въпреки известната апатия, избирателната активност ще бъде по-висока от очакваната.

Даниел Митов вярва, че след 9 юни българите няма да получат „още веднъж от същото“. Той добави, че не трябва да се допуска продължаването на експерименти без коалиционно споразумение и ясно разпределение на ролите и отговорностите.

Източник: narod.bg

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече