Новини от Бълария

Ценоразпис на медицинските промоции в Република България

Живеем в промоционално време. Тоест, без промоция нищо не става. Хората са нахитрели и дори хляб без промоция не купуват, камо ли други работи. Затова и от Министерството на здравеопазването избухнаха с нова рекламно-просветна тактика: Всички ваксинирани ще имат възможността да участват в томбола с награда смарт часовник.

               Тук рекламната стратегия подсказва, че когато си се ваксинирал, си смарт (казано на просташки български език – умен) и затова ще ти отива и такъв часовник. Плюс това е някак по-ненатоварващо, като те попитат: „Ваксиниран ли си?“, само да мълчиш и да си показваш гордо часовника.

               Има питане от бъдещите участници, ако някой се ваксинира с ваксина с изтекъл срок на годност, може ли да участва в томбола за фритюрник? Какви са условията за намаление на стоки от първа необходимост? Има предложение – ако трябва не ваксини, а мазут да си бием. Че с тези цени на олиото…

               Освен това, всички, подложили се на доброволна сърдечна операция, получават талон за 20- процентно намаление на прахосмукачки с воден филтър.

               Тези с бъбречни трансплантации получават шанса да спечелят надуваем басейн, за да се разхлаждат в горещините, както и участие в игра за голямата награда – екскурзия до Дубай.

               Томбола ще се тегли и при оперираните от байпас на сърцето. Там голямата награда е кухненски робот с десет функции, а за останалите – рекламни шапки с надпис „Вече тупа като ново!“.

               За най-малките също сме помислили. Всяко дете подложено на убождане на пръста ще бъде компенсирано с безплатна лепенка с любим анимационен герой. Всяко момченце ще получава стерилна бяла кърпичка с надпис: „Ти си мъж!“. А момичетата ще получават кърпичка със същия надпис, но розова. Което ще ни даде преднина пред останалите страни от европейския съюз във въвеждането на един единствен пол.

               Важно! Анимационните герои трябва да са одобрени от европейската комисия по лекарствата, защото… и аз не знам защо.

               Болните от банален диабет ще се надпреварват в играта „тука има, тука нема“. Като това, което го има или нема, ще е инсулинът по аптеките. Накрая измежду живите ще се проведе томбола с награда от сто килограма сладки изкушения.

               Надявам се тези предложения да допринесат за по-бързото вдебиляване на нацията, защото ми омръзна да ни вдебиляват бавно и уж неусетно…

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече