Новини от Бълария

Борислав Михайлов НЕ се е крил в кабинет на ДПС

Небие Кабак, председателят на парламентарната комисия по младежта и спорта, отхвърли обвиненията, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил при нея от журналистически въпроси.

Снимка: БГНЕС

„В качеството си на председател на Комисията по въпросите на децата, семейството,  младежта и спорта в НС, ясно заявявам: Боби Михайлов не е добре дошъл в моя кабинет, помолих го да напусне помещението. По повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС, искам да направя следното уточнение. Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание – г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях“, коментира тя в профила си в социалните мрежи.

Подобни твърдения бяха публикувани в сайта „Дневник“.

 

„В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията – Валентин Заеков се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Като председател на Комисията аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението. Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, семейството,  младежта и спорта да бъдат третирани като убежище“, категорична е председателката.

Източник: tribune.bg

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече