Новини от Бълария

Бойко Борисов и младежите на ГЕРБ с мощна подкрепа за футболната легенда Петър Хубчев, който се бори с рака: “С теб сме, Петьо”!

“Юношеският тим” на Борисов прегърна инициативата на Стилян Петров, наречена “Мач на надеждата”

Бойко Борисов и младежи от ГЕРБ облякоха тениски в подкрепа на Петър Хубчев.  Някогашният бранител и дългогодишен треньор се бори с тежко заболяване. Петата минута от Мача на надеждата на Националния стадион “Васил Левски” тази вечер е в негова чест.

Христо Стоичков е най-ярката от плеядата звезди, които излизат на Националния стадион „Васил Левски“ за добра кауза. В деня на Съединението над 20 000 българи дойдоха на „Мача на надеждата“, иницииран и организиран от фондацията на Стилиян Петров, като всички приходи от срещата ще бъдат дарени за нуждите на хора с онкологични заболявания в България.

Младежи от ГЕРБ и други представители на партията в момента са на стадиона и мощно скандират за златните български футболни звезди.

„Стилиян е фантастично момче и никой няма право да му отказва. Добротата в България е на издирване, така че колкото по-често – толкова по-добре. Такива събития ни правят по-добри хора. Не, в никакъв случай няма да ме видите на терена. Когато трябваше да играя, играех. Вече ми е късно това нещо. Но съм тук, за да уважа момчетата“, каза Наско Сираков. Христо Стоичков, естествено е най-аплодиран. На Неманя Видич и Рой Кийн публиката също много се зарадва.

Безспорно най-емоционална бе именно 5-ата минута от мача, когато целият стадион стана на крака да аплодира героя от САЩ’94 Петър Хубчев, който се бори с тежко заболяване. Емоционалният момент разплака Стоичков. Младежите на ГЕРБ се присъединиха към футболистите, които заедно скандираха: „С теб сме, Петьо“.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече