Новини от Бълария

Бойко Рашков призна: Калин Стоянов е мое назначение, проблемът е, че няма да работи за ПП-ДБ! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Бившият вътрешен министър коментира и печално известните записи на “Продължаваме промяната”

“Аз назначих Калин Стоянов на поста директор на Главна дирекция за борба с организираната престъпност, докато бях служебен министър!” Това призна Бойко Рашков след седмици на ожесточени спорове, чии кадър в крайна сметка е настоящият вътрешен министър.

Рашков също така подчерта, че все пак не се отрича от Стоянов, но “се чувствал леко разколебан дали е назначил правилния, точния човек.” Той също така намекна, че притесненията му идват именно в контекста на предстоящите избори.

Именно затова, журналистът на “Свободно слово” Анелия Дулева го запита, ситуацията не напомня ли отново за изтеклите печално известни записи на “Промяната”, в които ясно и еднозначно се казва, че евентуални избори е много важно да се правят с техен вътрешен министър с цел манипулация на изборния процес?

 

“Не е ли точно това причината от ПП-ДБ да настояват за смяна на министъра точно сега?” – запита Дулева.

След този въпрос Рашков видимо се смути, а после се издаде като призна, че в действителност проблемът с Калин Стоянов е именно, че се оказало че не е министър на ПП, от което следва да се предположи, и че той най-вероятно ще откаже да участва в предизборни схеми и манипулации.

Припомняме, че още по време на местните избори излезе информация, че ПП-ДБ са се опитали да притискат Калин Стоянов да реши изборите в тяхна полза, но той не се е подал на отказания натиск. Случайно или не точно след това от формацията започнаха да настояват за смяната му.

Какво още каза бившият вътрешен министър и настоящ депутат на ПП-ДБ Бойко Рашков, гледайте само в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече