Новини от Бълария

Дъщерята на Стив Джобс се подигра на новия iPhone 14

Не е изненадващо убеждението сред някои фенове на Apple, че иновативният дух на технологичния гигант е секнал след смъртта на неговия легендарен главен изпълнителен директор Стив Джобс през 2011 г.

Най-малката дъщеря на Джобс – Ив – изглежда е поддръжник на тази идея. Поне такова впечатление създава нейна скорошна публикация в популярна социална мрежа, пусната след като Apple показа новата си гама есенни продукти, включително „модернизирания“ iPhone 14. Говори се, че новият телефон има по-добра камера и нещо, наречено „динамичен остров“ (“dynamic island“).

Със своите последователи в социалната мрежа Ив Джобс сподели екранна снимка на вирусен туит, на която мъж позира с риза, идентична с тази, която носи. „Надграждам от iPhone 13 на iPhone 14“, гласи краткият, но многозначителен текст към изображението.

В края на краищата, в десетилетието след смъртта на Джобс (а и след скорошното напускане на Джони Айв, дългогодишният творчески ръководител на Apple и близък приятел на Джобс) критиците отбелязват, че всеки нов iPhone и почти всяко друго устройство на Apple са доста сходни с предишните модели. Може би и затова истерията на най-заклетите фенове да се сдобият първи с всяка нова джаджа на компанията като че ли значително е намаляла, отбелязват от brobible.com.

Макар че интересите на Ив Джобс – някога ездачка, сега модел – я отвеждат далеч от технологичния бизнес, твърде възможно е тя да е наследила безпогрешния бизнес нюх на баща си. Неслучайно биографът на Стив Джобс Уолтър Айзъксън твърди, че от трите деца на Лорийн Пауъл и Стив Джобс именно Ив най-много прилича на известния си родител. Може би е добре шефовете на Apple да обърнат внимание на ироничната й бележка?

Снимка: https://www.instagram.com/evejobs

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече