Новини от Бълария

Ексклузивно! Делян Пеевски: Всички партии да се смирят! (ВИДЕО)

Надявам се през днешния ден да им дойде акълът, заяви председателят на ДПС

„Всички партии трябва да се смирят. Това, което започва днес, без избор на шеф на парламента показва, че не разбраха урока на българските граждани“, коментира председателят на ДПС Делян Пеевски след първия неуспешен опит за избор на председател на новоучреденото 50-о Народно събрание.

„Надявам се през днешния ден да им дойде акълът, защото хората казаха да се смирим всички, независимо какъв резултат имаме на изборите“, подчерта Пеевски.

„Смятам, че Рая Назарян трябва да бъде подкрепена и ние я подкрепихме. Най-правилното е първата политическа сила да получи шеф на парламента. Това е традиция и трябва да започнем да ги спазваме тези неща“, напомни председателят на ДПС.

„Нека се смирят! Към това призовавам всички колеги, към умереност.

Видяхме колко български граждани не отидоха да гласуват. От нови избори няма смисъл. Не виждам до какво  ще доведат.

Аз ясно го казах – спасители на България не ни трябват. Видяхме от спасители до къде  стигнахме. Стигнахме до тези 30 %  гласували, от много спасители“, отново напомни председателят на ДПС Делян Пеевски.

Какво още каза Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации

Коментарите са затворени, но trackbacks и pingbacks са отворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече