Новини от Бълария

Ексклузивно! ГЕРБ в СОС: Не можем да хвърлим София в безвремие! (ВИДЕО)

“От една страна ние винаги оставаме една конструктивна опозиция, от друга обаче хвърлянето на града в хаус, в едно безвремие не е решение.” Това заяви Прошко Прошков от групата на ГЕРБ преди началото на заседанието на СОС за избор на председател.

„При широка подкрепа – знаем ,че колегите от ИТН имат техен кандидат и ще го подкрепят, ние ще подкрепим временния вариант, които е с най-широка подкрепа. Не можем да хвърлим града в безвремие. Ние имаме решение, което е съгласувано с ръководството. За да няма оправдания, че градът не работи. Мнозинство няма, няма и да има, председателят ще е избран с широка подкрепа“, добави Прошков.

 

„Твърдо седим зад тезата, че това е временно решение. Политическо мнозинство в СОС няма, има широко споразумение за подкрепа на конкретна фигура, нищо друго на масата на преговорите не е обсъждано. Ние имаме категорична позиция, че оставяме опозиция, за да търсим най-добрите решения за града“, обяви Антон Хекимян от ГЕРБ.

Какво още казаха общинските съветници от ГЕРБ, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече