Новини от Бълария

Ексклузивно! ИЗНЕНАДА! „Възраждане“: Таен брат на Христо Иванов е взел решение за строителя на 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”! (ВИДЕО)

„Поискахме в зала да присъстват лицата, които са участници в управляващия комитет, които са взимали решения. Едно от тези лица е енергиен експерт към Министерство на енергетика и е брат на депутата Христо Иванов – Антон Иванов“. Това заяви депутатът от „Възраждане” Искра Михайлова в парламента.

Днес в пленарна зала бяха включени два проекта на решения, свързани със строежа на новите 7 и 8 блок на АЕЦ „Козлодуй” – Проект на решение за провеждане на преговори с потенциален строител, включен в кратката листа на потенциални строители за инженеринг, строителство, доставка и въвеждане в експлоатация на ядрена централа на одобрената площадка в Козлодуй, с технология АР1000.

 

Според „Възраждане“ има огромни нередности в документацията свързани с интересите на конкретни български политици.

„Смятаме че няма как изграждане на ядрени мощности да бъдат решавани за 24 часа с огромни видими нередности в документацията”, обяви тя.

Какво още разкриха от “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече