Новини от Бълария

Ексклузивно! Пеевски: Честито на коалицията на пудела! (ВИДЕО)

Видяхте, че псевдо – Ники, премиерът, нищо не реши, заяви лидерът на ДПС

„Видяхте неограничения кеш на коалиция на пудела. Явно е имало голямо разкешване.

Събраха се, сега могат да отворят каналите, могат да върнат шефката на митниците, и могат спокойно да крадат. Но са подценили народа“. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски.

„Имаме избори, виждате какво казват резултатите, какво казват социологическите агенции. Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа. След това ще понесат отговорност за всичко“, категоричен беше той.

„От хората ще понесат отговорност за това, което правят в момента. Първа точка трябваше да бъде да решим проблемите на миньорите, на ТЕЦ 2, на целия Маришки басейн. Не ги интересува. Тях ги интересува да свалят шефа на парламента два дни преди края на парламента“, каза още Пеевски.

 

По думите му, само ДПС е занимават с проблемите на миньорите.

„Видяхте, че псевдо – Ники, премиерът, нищо не реши. Колко пъти му исках отчет, подписвахме, седяхме му зад гърба, нищо не направиха. Видяхте, веднага се решават от нас тези теми. Ще се решат със сигурност. Искам да ги видя как няма да решат темите на хората“, заяви той.

На въпроса дали ДПС ще води разговори с ПП-ДБ след изборите, той каза: „Нека да видим нещата, които се изнесоха и са чудовищни, видяхте за какво става въпрос, огромна корупция, нечувана корупция на тези хора. За мен ПП-ДБ с тези лидери, ако тези неща се докажат, е невъзможно да се работи с тях. Те нямат интегритет. „Както обичаха да проверяват всички в „Гугъл“, видяхме, че не са ги проверявали те, дори други хора са им ги писали и са откраднали дори авторството на сигналите, които писаха разни списъци за този и онзи. Оказа се, че са им дадени и после тези хора им се сърдят защо не им е дадено авторството. Видяхте една мръсна престъпна сглобка“, каза Пеевски.

„Нека видим хората кой ще подкрепят. Според вота им ще решим може ли да има мнозинство, което е в полза на хората или не може. Не можем да говорим отсега дали ще има служебно правителство“, обясни той.

Относно думите на Кирил Петков, че анализатори са му предлагали да говорят добри неща за него срещу заплащане, той коментира: „Нека да каже Петков кои са тези хора. Да ръсиш обвинения на килограм, на грам или на нещо друго по снежните писти е несериозно“.

„Можем да работим в всички, които са готови да работят за хората. Не можем да работим с проруските партии. Както виждам днес, може би всички, които се събраха в залата, са проруски, извън ГЕРБ. Събраха се едно ясно руско мнозинство. Несъбираемото се събра. Честито на коалицията на пудела!“, завърши той.

Какво още каза Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации

Коментарите са затворени, но trackbacks и pingbacks са отворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече