Новини от Бълария

ЕКСКЛУЗИВНО! Убитият мъж се казва Пейо Пеев. Името на съпругата е Габриела Славова (депутат от Продължаваме Промяната Бургас)

Името на майка й е Красимира Трифонова – бивш консул в Тайланд, обвинила преди години в сексуален тормоз бившия посланик в Тайланд

Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев. Още докато беше бременна, Габриела и майка й прецениха, че Пейо Пеев не е достоен да бъде баща на детето им, тъй като не бил достатъчно заможен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и дипломат (момчето според тях беше „прост инженер“). Габриела дори роди тайно и дълго време не искаше да признае бащинството на Пейо Пеев.

През септември миналата година Габриела забременя за втори път от някакъв млад депутат от Продължаваме Промяната в Бургас. По неизвестни за мен причини, Габриела не смяташе и този баща на второто си дете за достатъчно перспективен. Тогава тя и майка й Красимира Трифонова започнаха да заплашват и изнудват Пейо Пеев да сключи брак с Габриела и да признае чуждото момченце за свое. Странното е, че Габриела и Пейо никога не заживяват заедно. Не са живели заедно, докато са имали едно дете. Не са живели заедно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този период за Пейо и със заплахи го е накарала да признае чуждото дете.

Пейо Пеев и депутатът от Продължаваме Промяна започнаха дела срещу майката Габриела Славова за измама за бащинство и психически тормоз. До колкото ми е известно, делата шяха да се развият следващата седмица.

Пейо Пеев беше убит (удушен и запален) от съпругата си Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова този петък.

Източник: crimesbg.com

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече