Новини от Бълария

Го ту търки, ю юзлес либеръл идиътс. Енд невър към бек

Напоследък сред либерастващите „полезни идиоти” е много „фешън” идеята, че и практиката, да се правят на особено оригинални, интересни и иновативни, като осакатяват със статуси из социалните мрежи книжовния българския език. Най-често използвайки разни цитати от разни примати.

Така или иначе, там е и основното им поле за лична, обществена и политическа изява. Явно смятат, че пишейки и общувайки като Кро и Нанди, много ще ни унизят. Вярват, че са много интересни, най-либерални и вери смарт приятели на клети рефюджис. Тук „клети” даже трябва да се изпише и като „kleti”, за да е в „мейнстрийма” на умните и красивите, ама нейсе.    

Видимо така смятат, че се надсмиват успешно над българската традиция, родолюбие и национални чувства, приравнявайки ги на поведението и изказа на въпросните примати. Чувстват се в силата си да ни обясняват какво е патриотизъм и какво не.

Мишън импосибъл, диър фелоу идиътс.

Ние отлично знаем какво е родолюбие и патриотизъм и какво не е. Например – вие не сте. Вие всички сте точно обратното на родолюбие и патриотизъм. Вие сте антинационални мулти-култи космополитни, полезни само на себе си, идиоти. От тези, които тежко се провалиха с „интеграцията” на клети рефюджис. От тези, виновните, и за Париж, и за Брюксел .  

Преди да е политика, родолюбието е вътрешно убеждение, вяра, традиция, чест и дълг. И знаем, че точно това ви дразни. Точно това не ви дава мира. Срещу това се борите вие. За това ви се плаща. Това е задачата, която ви поставят либералните „тинк-танкове”. Затова и получавате въпросното си грантово финансиране.  

Както ви е известно – който плаща гранта, ви поръчва кючека. И вие се мятате.

Знаем също така, че когато властта липсва, когато има огромни празни и неохраняеми пространства в охраната на нашата граница, те се запълват от самоорганизирали се самодейци. С всички последствия от това. Природата не търпи празни пространства. За да няма самоуправство, трябва да има държавно гарантиран и прилаган правен ред. Очевидно той липсва.

Знаем също така, че млади, тридесетина годишни брадати мъжаги, с армейски раници на гърба, не са никакви майки с деца и не са никакви „бежанци”. Вие също го знаете, но се правите на ударени с мокър парцал. Или мокра бурка, за да ме разберете по-добре на вашия полит-коректен „сленг”.      

Поне три пропагандни „сайта”, които иначе по цял ден се занимават с това как Русия фалира, ей сега след малко, какви идиоти са руснаците, колко му е малък на Путин и как изобщо не му става, и колко милиарда денги е откраднал, вече няколко дни ни просвещават какво е и какво не е патриотизъм. Заглавните им страници са пълни с размисли и страсти за това, колко е лошо да си патриот.  

Жалка работа, все едно ние да им се месим по транс-джендър въпросите, правата на петия пол, боли ли ги зеленчуците, като ги ядем и подобни, тера-инкогнита за нас, теми.     

Точно такъв е случаят с прословутите „клипове” и въпросните идиотски цитати. Всъщност те са полезни само на въпросните „полезни идиоти”, защото легитимират погрешните им тези и политически позиции по отношение на нелегалната имиграция. И им дават повод и сили да се плюнчат по социалните мрежи и да си кълчат пръстчетата по клавиатурките, надпреварвайки се с измътването на най-осакатена фраза или „статус”.

Така или иначе, клети либеръл идиътс, тази битка сте я загубили. Не днес. Утре. Дори в най-подкрепящите ви западноевропейски общества има огромен гняв срещу водената от вас телетъбис политика.

Вашата идиотска политика по тези, най-важни, за общото ни бъдеще теми, се провали.

Вие също. Идат промени.

Два свята. Единят е излишен. Вашият.  

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече