Новини от Бълария

Илон Мъск предложи двубой на Путин, Рамзан Кадиров му се подигра и го нарече „Илона“

Американският милиардер Илон Мъск предизвика руския президент Владимир Путин на двубой чрез социалните мрежи. „Предизвиквам Владимир Путин на двубой. Залогът е Украйна“ – написа Мъск в „Туитър“. След това той се обърна и към официалния акаунт на Кремъл с думите: „Съгласни ли сте на тази битка?„.

Пресслужбата на Кремъл не е отговорила на публикацията му, но американецът получи отговори от редица известни личности. Сред тях е и ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров, който отбеляза в своя канала му в социалната мрежа „Телеграм“, че Мъск и Путин са в различни категории. Ето как се обърна Кадиров към Мъск: „Вие сте в червения ъгъл на ринга – бизнесмен и блогър в „Туитър“. Путин е в синия – той е световен политик, стратег, заплаха за Запада и Съединените щати“, обясни ръководителят на републиката. Според Кадиров няма да бъде спортсменско от страна на руския президент, ако победи по-слаб противник. „Затова първо трябва да натрупате маса и от нежната Илона да се превърнете в бруталния Илон“ – написа без много церемонии Кадиров, който на всичкото отгоре покани Мъск на обучение при него.

Според Кадиров американският бизнесмен ще има възможност да премине огнева подготовка в Руския университет на специалните сили, ще бъде научен как да нанася удари в бойния клуб „Ахмат“ и ще му бъдат разяснени приомите на черния пиар, използвани от САЩ. „Ще се върнеш от Чеченската република като съвсем различен човек, Илона… тоест Илон“, заключава Кадиров.

Снимка: gazeta.ru

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече