Новини от Бълария

Пазете педофилите! Те са национално богатство!

Може и да е малко объркващо, но трябва да пазим педофилите си. Да ги защитим от студеноокото ни общество. Дори може и мъж на годината да направим педофил, за да може и тази подтисната група хора да добият самочувствие и гордо да могат да гледат хората в очите. Нека обясня – педофилите са рядкост. Те, както знаем, имат извратено сексуално влечение към малки деца. Особеното е, че те не искат от децата да им раждат деца а само да си поиграят със сексуалния аспект на  им душата им. Нищо чак толкова странно. Хахо-хихи за мъничко и после все едно нищо. Признайте, че не всеки се възбужда от биберон, нали? От друга страна децата са много. Сами си правете изводите.

               Нека припомня, че всеобщия стремеж на прогресивното ни общество е приемане на чуждата различност. Пълнят ни с мигриращи табуни от необразовани мъже от близкия изток. Но няма проблем. Ние обичаме необразованите мъже от близкия изток. Де влачат с тях и молитвените си килимчета. Няма проблем – да си се молят. Пречи им звъна на черковните камбани. Ама разбира се – ще забраним църковния шум. А тези мъже имат и мъжки нужди. И там ще проявим разбиране – жени бол.  Боже, та вече в Германия признават цели тридесет и два пола? Скоро и у нас. Пускаме убийци по пътищата заради неточности в експертизите за наличие на поледици през август. Затова нека не бъдем дребнави и да нахраним нуждите на педофилите. Те са добри членове на обществото ни. Плащат си данъците. Някои от тях имат отношение към изкуството, други нямат, но това не е престъпление? Нали?

               А децата и без това имаме в излишък. Я вижте в социалните домове? Пълно е с материал. Дори можем за чужбина да изнасяме. Не че не се прави, но да е ако може законно. Че да може тези хора да не живеят в постоянен страх като гърмени зайци и да могат гордо да заявят: Аз съм педофил и не ме е срам. А и как може да ме е срам, когато говорим за любов?“

                Това е!

               Най-гадното е, че някога, някъде, някой в интернет ще прочете горните редове и ще си каже: „Ами да! Точно така си е!“

1 Коментар
  1. Любен Николов казва

    Задължително трябва да се пита (във всяко интервю) какво мисли по този въпрос, всеки кандидат за депутат или президент. Особено в сегашната кампания в която има много „широко скроени“ индивиди!

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече