Новини от Бълария

Пеевски обсъди взаимоотношенията на добросъседство и сътрудничество с външния министър на Турция СНИМКИ

Основна тема на срещата бе увеличаване на общия стокообмена между двете държави, като целта е да достигне над 10 млрд. долара годишно

Председателят на Групата за приятелство с Р Турция в Народното събрание Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС се срещна с министъра на външните работи на Турция Хакан Фидан в парламента. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

На срещата бяха обсъдени взаимоотношенията на добросъседство и сътрудничество между двете страни и икономическите, социалните и културни връзки между народите на България и Турция.

Председателят на ПГ на ДПС изрази своята готовност за насърчаване на сътрудничество между двете страни и взаимна подкрепа. България твърдо застава и подкрепя пътя на Турция към ЕС и подобряването на партньорство в НАТО, каза Делян Пеевски.

Основна тема на срещата бе увеличаване на общия стокообмена между двете държави, като целта е да достигне над 10 млрд. долара годишно.

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски подчерта, че ДПС е най-толерантната партия в България и потвърди, че ще продължи да работи за подобряване на добросъседските отношения.

Източник: blitz.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени, но trackbacks и pingbacks са отворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече