Новини от Бълария

Пеевски разкри кога ще подкрепи премиера Денков

Разумно е да се направи този регламент за избиране на ръководителите на регулаторите, смята председателят на ПГ на ДПС в парламента

Бяхме на разговорите с ГЕРБ, ПП-ДБ и Асен Василев. Съгласни сме с решенията, разговорът беше конструктивен. Това заяви пред журналисти в Народното събрание (НС) председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

„Разумно е да се направи този регламент от партиите в правителството и конституционното мнозинство. Ще участваме в това нещо.

В регламента, който касае конституционното мнозинство и регулаторите. В управлението няма да се включваме, нито на ниво министри, нито на ниво зам-министри. Видяхте колегите в какъв състав дойдоха, за да е ясно кои са управляващите, ние подкрепяме“, каза още Пеевски.

„Няма отворен въпрос за премиера Денков. Те си имат регламент как да се ротират на 9 месеца. Нямаме повече какво да кажем.

Темата приключи. Ще бъде поискана оставката на шефа на касата и на зам.-шефа и следващите ръководители ще бъдат избрани по новия регламент“, каза още той.

„Премиерът, ако започне да работи за хората ще разговаряме с него, ако прави разумни неща. Пълна подкрепа има вицепремиера Габриел“, подчерта лидерът на ПГ на ДПС в парламента.

Подобни публикации

Коментарите са затворени, но trackbacks и pingbacks са отворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече