Новини от Бълария

Скандално сътрудничество между детска болница в Чикаго и училищата в района: учителите трябва да рекламират секс играчки на децата

Една от най-големите детски болници в Чикаго подписа споразумение за партньорство с редица училища. Предмет на споразумението е популяризирането на радикалната джендър теория.

Във връзка с въпросния договор болницата ще изпраща материали до училищата, популяризиращи теорията, според която бялото мнозинство е измислило разделянето на хората само на два пола – мъже и жени. Според експертите на болницата това „е довело до системна дискриминация на расовите и сексуалните малцинства„.

Брошурите и книгите призовават учителите да „подкрепят половото многообразие, да внушат небинарно разбиране за пола у децата и да улеснят прехода им към един по-разнообразен в полово отношение свят“, пише FOXNews.

Учителите също трябва да рекламират на непълнолетни „онлайн магазин, подходящ за деца„. Сайтът всъщност продава вибратори, анални играчки, садомазохистично оборудване и порнографски материали. В допълнение учителите се задължават да попълват училищните библиотеки с подходяща литература, както и да позволяват на учениците да използват тоалетни и съблекални „в съответствие с тяхната полова идентичност, а не с биологичния пол„.

Шокирани родители, които вече са се запознали с въпросните агитационни материали и препоръки, ги определят като „зловещи“, пише още FOXNews. Те разкриват смущаващо споразумение между радикални джендър активисти в медицинската система и администрацията в държавните училища. Легитимира се популяризирането на странни и недоказани теории, на синтетични сексуални идентичности и детски секс играчки – всичко това маскирано като грижа за „здраве и образование“.

Според политическия анализатор Леор Сапир става въпрос за заделяне на значителен обем от ресурси за изграждането на нещо, което той нарича „тръбопровод от училището до клиниката“. Процесът е прост: децата научават и възприемат „полово експанзивни“ идентичности в училищата, които след това ги насочват към джендър клиники, които могат да осигурят блокери на пубертета, хормонални терапии, операции и лекарствени режими – услуги, чиято стойност често стига до стотици хиляди долари. Циничната интерпретация на този „тръбопровод“ предполага, че той се ръководи от мотива за печалба. Но другата причина е идеологическа: радикалните джендър активисти вярват, че се борят за освобождение от патриархалните разбирания в обществото и гледат на всяко „несъответстващо на пола си“ дете като на инструмент в тази борба.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече