Новини от Бълария

„Strauss Wiener Orchester“ с Коледен концерт в НДК

В Зала 1 на НДК ще прозвучат световноизвестните валсове, създадени от династията Щраус

Легендарният „Strauss Wiener Orchester“ се завръща за традиционния си Коледен концерт у нас на 9 декември в зала 1 на НДК. Той ще включи в репертоара си иконичните валсове и полка, създадени първоначално от династията Щраус.

Концертите на „Strauss Wiener Orchester“ са истинско пиршество за сетивата – 120 минути класика, изпълнена от безкомпромисни виртуози, солисти с визия на холивудски звезди и аристократичен дрес код. София е една от любимите дестинации на „Strauss Wiener Orchester“ заради изключително сърцатия отклик на публиката тук. Неслучайно през 2019 г. мениджмънтът избра именно концерта в НДК, за да увековечи за поколенията на DVD магията на Щраус.

Музикантите от „Strauss Wiener Orchester“ представят своите емоционални музикални интерпретации както във Виена, така и на международни фестивали и концерти по цял свят, като утвърждават своята репутация на ощастливители в изкуството през последните четири десетилетия.

Всички музиканти от „Strauss Wiener Orchester“ са изключителни, способни да спечелят всяка аудитория, дори и най-модерната“, пише „Washington Post“, а редица други международни медии, сред които и „New York Times“, описват „Strauss Wiener Orchester“ като един от най-брилянтните световни оркестри.

Не пропускайте „Strauss Wiener Orchester“ и забележителния им традиционен Коледен концерт в Зала 1 на НДК на 9 декември от 19:00 ч. Билетите за събитието може да намерите в билетен център НДК, OMV и в мрежата на Eventim.bg.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече