Новини от Бълария

Вместо „McDonald’s“ в Русия отвори врати новият ресторант за бързо хранене „Вкусно и точка“

Днес в Москва отново отваря врати бившият вече ресторант за бързо хранене „McDonald’s“, който обаче вече има ново име и нов собственик. Припомняме, че в началото на април световноизвестната американска верига напусна Русия заради войната в Украйна.

Името на новия бранд „Вкусно и точка“ беше държан в тайна до последно и беше разкрит днес, в Деня на Русия, когато ресторант, намиращ се на площад „Пушкин“ в Москва, посрещна първите си клиенти. Той също ще предлага меню за бързо хранене, съобщава „Ройтерс“ и допълва, че дизайнът на заведенията е същият, макар че всички знаци на предишния бранд са отстранени.

Всички служители са запазили своите работни места и ще работят при същите условия поне през следващите две години. Такова обещание е дал новият собственик на веригата Александър Говор, цитиран от ТАСС.

На първо време ще бъдат отворени 15 заведения в Москва, включително и знаковия за веригата – първия ресторант на „McDonald`s“ в страната, намиращия се на площад „Пушкин“, който отвори врати през 1990 година. Планира се до края на юни да бъдат отворени още 200 ресторанта в Русия, а до края на това лято – и всички останали (общо 850). „Целта ни е нашите посетители да не намерят разлика в качеството или атмосферата„, коментира Изпълнителният директор на „Вкусно и точка“ Олег Пароев по време на брифинг.

Той уточни, че на първо време „Вкусно и точка“ ще предлага „приемливи цени“ на своите потребители, но ще има повишения на цените до края на годината.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече