Новини от Бълария

Ексклузивно! Пеевски: Тези, които сме отговорни към България ще говорим за формулата на управлението, след като видим какво доверие ще ни дадат хората! (ВИДЕО)

Той обясни, че ДПС ще подкрепи създаването на временна парламентарна комисия за разследване на „Балкански поток“

„Подкрепяме създаването на комисия „Балкански поток“ с включването на Лукойл. Кирил Петков ме увери, че и те ще подкрепят да бъде една комисия“, това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на Народното събрание.

„Да дойдат изборите, да минат, да видим какво доверие ще ни дадат хората и след това ще говорим за формули. Много е рано за това. Нека да видим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да говорим – тези, които сме отговорни към България. Не е сериозно, да започваме да водим този разговор отсега“, така председателят на ДПС Делян Пеевски коментира въпросите за възможните коалиции след предсрочните парламентарни избори.

Той обясни, че ДПС ще подкрепи създаването на временна парламентарна комисия за разследване на „Балкански поток“ .

 

„Комисия ще подкрепим, дори сме разговаряли с колегите – включваме и Лукойл. А имам уверението и от вчера от г-н Петков, че те ще подкрепят и за Лукойл да бъде една комисия за разследване“, подчерта Пеевски.

„Нека всичко да се разследва, всичко да стане ясно. Ние дължим на хората истината по всеки един проект – от кой е спечелено, от кой е загубено и къде са отишли парите на хората“, обясни Делян Пеевски.

„Ние винаги сме готови за избори“, отговори председателят на ДПС на въпроса дали партията има готовност за предсрочни парламентарни избори и отново заяви, че ДПС няма да участва със свои представители в служебния кабинет.

Какво още каза Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации

Коментарите са затворени, но trackbacks и pingbacks са отворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече