Новини от Бълария

Ексклузивно! Владислав Панев ПП-ДБ: Не очаквам огромни смени в състава на министерски съвет след 6 март! (ВИДЕО)

“Регулаторите трябва да бъдат променени час по-скоро”, добави още той, но заяви, че не знае нищо за тайната среща между Кирил Петков и Спас Русев

“Регулаторите трябва да бъдат променени час по-скоро, тъй като забавянето е доста сериозно”. Това каза депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Владислав Панев в Народното събрание.

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева съвпадение ли е, че ПП-ДБ настояват за смени на състава на КЗК само дни след тайната среща между Кирил Петков и Спас Русев в известен столичен хотел, Владислав Панев заяви, “че не е запознат” със срещата, както и, “че няма идея” защо Кирил Петков взе отношение по сделка, още преди да е ясен развоя ѝ.

 Той коментира и предстоящата в началото на март ротация.

“Няма особено голямо напрежение покрай ротацията и не очаквам огромни смени в състава на Министерски съвет след 6 март. По-скоро очаквам доста подобен на досегашния състав”, каза Панев. 

 

“Не смятам, че поведението на министрите трябва да бъде различно последния месец преди ротацията. Те трябва да наблегнат много повече на реформите и на изпълнението на програмата на кабинета. Изискванията за влизане в Шенген и еврозоната, по Плана за възстановяване, е едно на ръка. Но виждаме какви предизвикателства има пред целия Европейски съюз (ЕС). Икономиката на ЕС е без растеж второ поредно тримесечие и са нужни сериозни реформи за ускоряване на икономиката”, коментира Панев.

Какво още заяви Владислав Панев, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече