Новини от Бълария

Евгени Минчев: Нека кир Цитиридис си намери някоя кабелна телевизия, той е добро момче!

Неочаквана асоциация между яденето на хлебарки и гледането на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ направи известният светски лъв Евгени Минчев. „Не искам да ям хлебарки. Не искам да гледам Цитиридис“ – написа той в своята страница във Фейсбук.

С уточнението, че споделя лично мнение, той уведомява последователите си колко е доволен, че „кир Цитиридис няма да води всяка вечер. Само в петък. Голям кеф – тогава с приятелки бродираме гоблени и си пържим хлебарки със соев сос“ – пошегува се лордът.

След това обаче пиар експертът напълно сериозно заявява, че намира въпросното шоу за загуба на телевизионно време. „Аз не чух добра дума за шоуто и доколкото чета коментарите в интернет, облекчението е пълно. Възпитанието ми изисква да благодаря, че като специален гост получих изключително внимание от екипа, заснемането беше на ниво а апартамента ми изглеждаше супер на екран“ – припомня Минчев, но не спира дотук:

Но интервюто, ах, интервюто – Николакис можеше да се постарае повече. Николакис можеше да се облече по-старателно, по-уважително спрямо мен, спрямо дома ми, спрямо телевизията, която представлява“ – с огорчение си спомня пиарът и споделя снимка, която илюстрира твърдението му:

Той припомня, че е бил поканен още веднъж като гост в студиото, но този път е бил „предвиден за изяждане, което, разбира се, не им се получи„. В крайна сметка публиката е намерила за много по-забавни репликите и реакциите на самия Минчев. „Без да злорадствам, но радвам се, ако Цитиридис си отиде завинаги от телевизионния ефир, макар, че уверявам ви – той е добро момче, нека си намери кабелна телевизия“ – препъръчва лордът.

В заключение Евгени Минчев обобщава: „Телевизионният ефир изобщо подценява българския зрител и му поднася за вечеря обедното си меню, което си е чиста столова храна. Ако мога да обединя българския ефир в едно име, то ще е Цитирачков. Довиждане, Николаос, благодаря ти за времето заедно. Сещаш се…„.

Като цяло последователите му са във възторг от този коментар. Някои от тях споделят, че никога не са гледали „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от самоуважение. А според вас прав ли е Евгени Минчев и ще ви липсва ли шоуто?

Снимки: https://www.facebook.com/Evgeni.Minchev.PR/photos

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече