Новини от Бълария

Избраха новата Мис България

19-годишната Александра Кръстева е новата Мис България. Тя спечели в конкуренцията на още 15 участнички, всяка от които е победителка в регионалните конкурси в цялата страна. Те бяха подбрани от специално жури, начело с организаторката на конкурса Ирина Папазова.

Кандидатките за титлата „Мис България 2022“ дефилираха в три кръга. В първия показаха нова колекция дрехи на популярна марка. Във втори се разходиха по бански костюми, а на финалния трети кръг красавиците бяха облечени в официалните рокли на дизайнера Стоян Радичев.

Короната на новата ни Мис България й беше връчена от миналогодишната победителка в конкурса Сара Младенова. Въпреки че победителката е представителка на София, шуменци обявиха в социалните мрежи, че се гордеят със своето момиче. „Три шуменки с корони на сцената на Мис България 2022 – Бивша , Настояща и първа подгласничка!“ – споделиха радостта си нейните съграждани във Фейсбук страницата „МИС ШУМЕН 2022 – Конкурс за красота SA production“.

Не мога да опиша радостта и гордостта, която чувствам от факта, че нашите момичета завладяха сцената на Мис България 2022 и първите две корони са на главите на шуменките Александра Кръстева и Никол Иванова! Връчени от шуменката Сара Младенова – Мис България 2021″ – уточниха още от страницата и поздравиха съгражданите си с „Честито, шуменци!“.

Първа подгласничка в конкурса „Мис България 2022″ действително стана „Мис Шумен“ Никол Иванова. За втора подгласничка бе определена „Мис Пловдив“ София Папукчиева. На трето място остана „Мис Бургас“ – Йоана Стефанова.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече