Новини от Бълария

Кандидат-кмет на ПП с обвинение за жесток побой над съпругата си

Кандидат-кметът на ПП Николай Карагьозов е обвинен в жесток побой над съпругата си. Ужасяващото нападение се случило едва преди няколко дни. Прибирайки се от рожден ден, Карагьозов се нахвърля с жестоки юмруци върху спящата си съпруга, нанасяйки ударите в горната част на тялото. Освен физическия ужас, който изживявала жената, тя трябвало да търпи и обидите на Карагьозов, който докато я удрял я заплашвал с убийство. „Ти си нищожество, ти си нищо, боклук“, крещял кметът на село Ветрен докато нанасял удари на съпругата си.

За щастие на жената в спалнята влязла майката на Карагьозов, която живее в същата къща. Майката опитала да спре жестокия побой, но обезумелия кмет не спирал. В опит да избяга жената тръгнала към коридора на къщата, където ударите продължили. На помощ на пребитата жена се притекъл и синът й, който поне успял да спре ударите по тялото на майка му. Съпругата на Карагьозов успяла да се скрие в хола, където прекарала ужасяваща нощ на страх и болка от жестокия побой.

Жената на Карагьозов признава в своята жалба, че от години живее в страх. Не веднъж е пребивана и дори заплашвана с оръжие от кметът на Ветрен. Той притежавал ловни пушки, които не се притеснявал да ползва за заплахи срещу съпругата си. В следствие от постоянния тормоз, съпругата на Карагьозов страда от панически атаки и страх за живота си.

Медицинското заключение също е ужасяващо. Лекарите са установили кръвонасядания по цялото лице на жената, кръвонасядания по носа, оток по лявото слепоочие в областта на лицето, където Карагьозов е нанасял почти смъртоносни удари. Освен това жената е с тежки наранявания по лявата мишнична област и дясната предмишница.

Освен проявите си като побойник на съпругата си, Карагьозов е известен и с изневерите си. Преди време той е хванат в работно време, насред полето с чужда жена в колата. Дори е заснет от съпруга на жената в живо включване във Фейсбук. Карагьозов, завел съпругата му насред нивите, но без да знае, че мъжа отдавна знаел за кметската афера.  

Май месец тази година името на Николай Карагьозов отново влезе в епицентъра на скандала. При специална полицейска операция, синът му е бил задържан с наркотици. Кметът на Ветрен е дал показания и е освободен, но сина му Денис е бил оставен в ареста.  

Източник: tribune.bg

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече