Новини от Бълария

На кривата ракета, космосът и е крив! Никой от ПП-ДБ не иска да каже защо белгийската прокуратура погна Настимир Ананиев! (ВИДЕО)

ПР-ът на коалицията Найо Тицин показа среден пръст на журналистите в парламента

След като предишните ни опити не се овенчаха с успех, решихме да попитаме ръководни кадри от ПП-ДБ по време на брифинг в парламента ще коментират ли все пак искането на белгийската прокуратура за обиск на офисите на Настимир Ананиев, както и какво в крайна сметка е намерено там.

Припомняме, че се оказа, че обискът е свързан с белгийско разследване на ОПГ за пране на пари и трафик на наркотици.

“Заповедта е от преди 8 месеца, не ни е страх… Знаете ли, въобще не се притесняваме!” Това заяви Кирил Петков, вместо да отговори по същество на въпросите на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева.

 

Христо Иванов застъпи същата теза, като отказа да обясни с какво е виновна българската прокуратура, затова че белгийската иска да бъдат обискирани офисите на Ананиев.

“Бухалките се развъртяха”, измънка Иванов, а после с танцова стъпка всички депутати напуснаха брифинга. Върхът на айсберга бе средният пръст, който ПР-ът на ПП-ДБ Найо Тицин размаха към събралите се журналисти на изпроводяк! И всичко това щеше да е много смешно, ако не беше тооолкова тъжно!

Как се разигра гротескната сценка, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече