Новини от Бълария

САЩ са шокирани от нападението над мъжа на Нанси Пелоси

Нападението над съпруга на третия най-влиятелен политик в  Съединените щати шокира Америка.

Мъжът на председателя на Долната камара на Конгреса на САЩ Нанси Пелоси се възстановява след операция, след като беше атакуван с чук.

По време на нападението в семейния дом в Сан Франциско е бил само 82-годишният Пол Пелоси. Нападателят е нахлул в жилището с крясъци „Къде е Пелоси?“. Съпругът на Нанси Пелоси е успял да позвъни на номера за спешни повиквания 911 и целият разговор между жертвата и нападателя е бил записан.

Когато полицаите пристигнаха, са открили г-н Пелоси и заподозрения да се борят за чук. Той бил отнет от натрапника, който яростно ги нападнал с него. Всички трябва да са отвратени от случилото се тази сутрин„, заяви началникът на полицията в Сан Франциско Уилям Скот.

В резултат от нападението Пелоси има фрактура на черепа, наранявания на дясната ръка и дланите. Възрастният мъж е опериран, а полицията окачестви акта като опит за убийство.

Извършителят е мъж на 42 години, който поискал да види Нанси Пелоси. Оказва се, че той е стар познайник на полицията с крайнодесни възгледи.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече