Новини от Бълария

СХЕМИ: Деси на Ивайло Мирчев се намърда при архитект №1 Здравко Здравков (II част + СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Деси и Ивайло обичат показните игрички

Осветленият с имотни схеми Ивайло Мирчев набута опасно близката до сърцето си протестърка Десислава Николова при разследвания за имотни схеми главен архитект на София Здравко Здравков. Врътката разкри наш източник, наясно с безобразията в Столична община и чадъра над сюжетите с криминален оттенък.

Музата на корпулентния Ивайло Мирчев, който е толкова ценен от ПП-тата, че не попадна в 50-ото Народно събрание, има нова работа, след като се наложи да напусне сладкия пост на секретарка на бившият вече зам.-министър Михаил Стойнов, който снимаше кода на машините за гласуване с телефона си…най-близките, ако не ударят едно рамо или каквото там, за да получиш нова работа…

Така отскоро Деси Николова е на поредния благ пост при Здравков. Дали назначаването на близката приятелка на Ивайло Мирчев на работа при главния архитект е лакмус за връзката на жълтопаветника с главния архитект, а оттам и паралел с чадъра над имотните безобразия на Мирчев – чакаме информация от разследващите.

Факт е, обаче, че ревливата протестърка, както се полага на „умнокрасивитета”, вече кара не един, а два мерцедеса. Единият е модел CLK, другият е CLS за около 20 000 лв. и 300 „коня” под капака. Дали Ивайло Мирчев е спонсорирал покупката на четириколесните играчки, да каже жена му след проверка на семейния бюджет.

Очаквайте част III за интимния бизнес триъгълник

По-скромният мерцедес на близката до Ивайло жълтопаветничка

Деси, вече цяла България знае, че „той е човекът“, даже неговата съпруга

Източник: narod.bg

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече