Новини от Бълария

Слави Трифонов прeдупреди: Всичко тепърва предстои!

„Всичко тепърва предстои“ – написа лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Фейсбук часове след обяваването на изборните резултати.

Припомняме, че ИТН падна под 4% подкрепа и представители на партията няма да влязат в следващия парламент. Този отчайващ резултат е меко казано изненадващ, след като само преди година партията на шоумена беше първа политическа сила у нас.

Въпреки отчайващата картинка Слави Трифонов благодари на всички, които подкрепят партията му. Ето какво написа той във Фейсбук:

Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери. Доверието е безценен подарък.
Важен подарък.
Най-важният подарък.

На всички, които гласуваха за “Има такъв народ” и ни се довериха – благодаря от мое име и от името на моите колеги. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично.

Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ”. Благодаря ви! Вие сте истински воини!

И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои„.

А какво именно предстои – вероятно предстои да разберем!

Снимка: https://www.facebook.com/ppimatakuvnarod

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече