Новини от Бълария

След остров Ливингстън, наглият шеф на БТА ще отпраши за Чили, отново на бюджетни разноски

Мечтае да обиколи всички 193 държави, които са членове на ООН, както и всички континенти

Наглият шеф на БТА Кирил Вълчев, който нашумя с екзотичните си пътешествия по света, се е запътил на поредното такова за сметка на бюджета, разбира се. Този път ще кацне в Буенос Айрес и след обиколката му из Аржентина, щял да се присъедини към полярната експедиция на проф. Пимпирев, разкриват подчинените му.

В БТА коментират, че шефът им заминава за остров Ливингстън, за да си нагледа залива, носещ неговото име. Кирил Вълчев не е за пръв път на Антарктика, участвал е в експедициите на Пимпирев през 2004/2005 и 2018/2019 г.

След като направи обиколка на залива, носещ името му, понеже имал големи приноси за популяризирането на полярните експедиции, директорът на БТА щял да се отправи към Чили, където разбира се, отивал по работа. Има си хас да обикаля за собствено удоволствие! В Чили щял да сключи договор с тамошната държавна информационна агенция за размяна на новини.

Подчинените му в БТА се смеят, че няма съмнение, че разходките му са от огромно значение за Агенцията и припомнят, че шефът им мечтае да обиколи всички 193 държави, които са членове на ООН, както и всички континенти. Както се вижда при това, без да даде и лев собствени пари.

А казват, че този път май водел и някаква загадъчна дама със себе си.

Както се казва, не е луд този, който яде баницата. Наскоро парламентът прие без дебат отчетите на БТА, включително и финансовите, за последните 3 години. На другия ден буквално директорът отпрашил на поредната си екскурзия, издават от Агенцията.

Източник: Уикенд

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече