Новини от Бълария

WINBET ще бъдеофициален партньор на Европейското първенство по вдигане на тежести в София

Компанията ще предложи пазари за залози за голямото състезание 

WINBET ще бъде официален партньор на Българската федерация по вдигане на тежести (БФВТ) за Европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени, което ще се проведе в София между 12 и 20 февруари 2024 г.

 

За първи път на българския пазар, WINBET ще предложи и разнообразие от пазари за залози за голямото състезание на своя сайт winbet.bg.

Това ще бъде седмото европейско първенство, което ще се проведе в България, шестото, на което столицата ще бъде домакин и първото състезание от подобен ранг в България от 2005 г. насам, когато София отново прие елита на континента в този спорт.

 

„Щастливи сме, че ще бъдем партньори на толкова значимо събитие в един от най-успешните за България спортове. Подкрепата за българския спорт и за българските спортисти е неразделна част от стратегията на нашата компания и се радваме, когато можем да бъдем партньори на толкова важно състезание. Пожелаваме успех на всички български тежкоатлети“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова. 

Подобни публикации

Коментарите са затворени, но trackbacks и pingbacks са отворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече