Новини от Бълария

YouTube премахна видео, в което Кадиров пародира Зеленски

Популярната платформа YouTube премахна пародийно видео, в което президентът на Украйна Владимир Зеленски подписва акт за безусловна капитулация и в което участва ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров. Информацията беше съобщена от блогъра Вус КомикадZe, който влиза в ролята на украинския лидер във въпросното видео.

Блогърът публикува екранна снимка, от която става ясно, че платформата е премахнала пародията на Зеленски поради нарушаване на авторски права. Отбелязва се, че причината за премахването са кадри в началото на видеото, в което Киев е заснет от птичи поглед, тъй като те показват хора, които не са дали разрешение да бъдат снимани. Според KomikadZe обаче пародийното видео е било свалено от платформата по искане на администрацията на Зеленски. Блогърът смята, че след като е удовлетворил това искане, YouTube е „доказал своята политическа пристрастност“.

Видеото, в което Зеленски уж обяви безусловна капитулация, се разпространи онлайн в началото на юли след съобщения за изтласкване на украинските сили от Луганската народна република (ЛНР). Съответният видеоклип се появи в канала KomikadZe в YouTube и в канала на Кадиров в Telegram. Чеченският лидер уточни, че за заснемането са му помогнали майтапчиите Вован (Владимир Кузнецов) и Лексус (Алексей Столяров). Малко след това Кадиров публикува друга пародия на украинския президент. В новото видео Зеленски твърди, че е поискал да бъде отведен в батальона „Ахмат“.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече