Новини от Бълария

Ексклузивно! ПП-ДБ за ротацията: Очакваме Денков и Габриел да потърсят решение на всички въпроси! (ВИДЕО)

Ние сме реалисти. Смятаме, че България има нужда от редовна власт, но това трябва да бъде изработено политически, заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов

“Очакваме Денков и Габриел да потърсят решение на всички въпроси”, заяви той в кулоарите на парламента.

“Ние сме реалисти. Смятаме, че България има нужда от редовна власт, но това трябва да бъде изработено политически. Най-добрият подход и въпросите за структурата трябва да бъдат оставени на двамата, които отговаря тази изключително сложна формула да работи – акад. Денков и Мария Габриел. Те да потърсят решение на всички въпроси“, бяха точните му думи в отговор на въпросите на журналистите за ротацията и съдбата на некоалицията. 

Докато Габриел и Денков търсят решение е разумно политическите лидери да спрат с медийните коментари по въпроса.

 

Според Иванов предлаганият от ПП – ДБ законопроект за промени в Закона за електронните съобщение не е опит за налагане на цензура. 

На въпрос за парламентарната комисия, свързана с убийството на Мартин БожановНотариуса и евентуалните му връзки със съдебната власт и магистратурата, той каза, че това е изключителна възможностсъмненията за завладяване на съдебната власт и овладяването й от всякакви корупционни интереси и лобита да започнем да ги осветляваме„. „Нашата решимост е пълна, за да използваме всички инструменти. Тази комисия ще е в центъра на вниманието ни и активното ни участие. Трябва да дойде моментът за истината“, каза Иванов.

Какво още казаха на съвместен брифинг съпредседателите на коалицията, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече