Новини от Бълария

Национален поход: Заедно без принуда, сертификат и маски!

В неделя, 31-ви окт.  от 14.00 от 3-те пилона на НДК и ще бъде в пълната си мощ на Президентството от 15.30ч! Следват: Народно събрание и Орлов мост!

Посмяха, посмяха да ги въведат. И това няма да е нашият край: ще е техният край!Бесни сме за въвеждането на такива незаконни документи: нашата свобода не може да зависи от техните сертификати !
Правото на труд, право на свободно придвижване, право на социални контакти и свобода на съвестта са тези важни неща, които тези пландемични сертификати ни отнемат. Нека възстанем и кажем не , на тези които злоупотребяват с насаждания вече две години страх: нито дяволът е толкова черен, нито има научна обосновка за тях. Твърде дълго бизнес интереса на фармацевтичните фирми запушва устите на управляващите. Ние спираме да мълчим и им искаме сметка.

Сметка за погазването на конституцията, на правата и на свободата на българите.

Излизаме масово в огромен поход и няма да спрем, докато не победим!
Не искаме да принуждават хората чрез подобно свръхлицемерие да стават участници в експеримент, за който те бягат от отговорност (производители, лекари, държава), а ни оставят сами с което следва след заветното убождане – всеки насаме с последствията за себе си, или с последствията за близките си.
Престанете да делите хората: няма да ви се вържем и да започнем да се мразим едни-други, било то убодени или не!

От организаторите:
БРЦК, БРОД, НСС „св. Георги Победоносец“, „Крумови Закони“, „Обединение 29 – Заедно за България“, „Свобода за всеки“, „Теокрация“. ПП: Възраждане, АБВ, АТАКА, Свобода, ПП МИР

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече