Новини от Бълария

Примитив: Любимецът на мутри и роми Пламен Крумов се бута за кмет на Сливен с крадена реч, тоя ще управлява 173 000 човека? (СНИМКИ-ДОКАЗАТЕЛСТВА)

Покрай задаващите се местни избори на 29 октомври изплува утайка, която се помисли за елита на обществото и сега драпа за власт. Тъжният сценарий се разиграва в Сливен, например, където бившият футболист Пламен Крумов, подкрепян от мутри и две махали роми, повярва, че има интелекта, уменията, ерудицията и опита да управлява 173 000 човека, колкото наброява областта според последното преброяване, алармира читател от Града на стоте воеводи.

Само че… Въпросният ритнитопковец, в момента общинар от СДС, няма акъл да напише представителното си слово, с което се провъзгласява за кандидат-кмет. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно – сливенският зевзек Пламен Крумов, партенка на вездесъщата Десислава Танева и неин резервен играч за местните избори, е откраднал дума по дума словото, публикувано във фейсбук да агитира наивници, от кмета на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров, за което представяме и доказателства.

Ето как започва излагацията на Пламен Крумов:

Здравейте приятели,

Обръщам се към Вас като приятели, преди всичко, защото ви чувствам близки.

На второ място, защото ценя почтените и истински човешки отношения и вярвам, че те могат да станат основа на една нова и различна политическа и управленска програма.

Сравнете с оригинала, публикуван първо от кмета на Стара Загора Живко Тодоров:

Здравейте приятели,

Обръщам се към Вас като приятели, преди всичко, защото ви чувствам близки.

На второ място, защото ценя почтените и истински човешки отношения и вярвам, че те могат да станат основа на една нова и различна политическа и управленска програма.

Заради бруталната кражба на текста, очевидно безсилен да напише нещо сам, карикатурният кандидат-кмет, предал ГЕРБ, бе осмян от хората в Сливен. Публикуваме само едно от мненията без редакторска намеса:

Започна предизборната кампания. Някои хора започнаха активно още преди година, всъщност май от преди години. Първо с Реформаторския блок, после със СДС, сега от някакво си обединение….

И така… Разглеждам си аз и какво да видя… Нали съм пенсионер, имам време…

Един преписвал от друг емоционалното си обръщение. Ма то първо, че второ, че трето… Дума по дума преписано. Какво да прави човекът, не могъл да го измисли. Толкова си може…..Само, че оригиналът винаги е по – добър от копието, колкото и излъскано да е то.

Аз предпочитам оригинала пред нескопосани копия. Предпочитам хора, които държат на мъжката си дума, а не такива, които зариват пътя, по който са минали и дават празни обещания. И да, футболистът – преписвач няма нищо общо с ГЕРБ!!! Опитва се да копира, но класата и нивото са ….

Затова хора, мислете.. Веднъж предател, цял живот предател…

Проверката показа, че поредният опит на Пламен Крумов да влезе в кметството на Сливен през задния вход с помощ от мутри и роми ще е с регистрацията на партията „Пряка демокрация“ на Петър Клисаров.

Източник: narod.bg, crimesbg.com

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече