Новини от Бълария

Васко Кръпката оглавява благотворителен концерт за Украйна

Рокът е музика както на бунта, така и на мира, както на любовта, така и на протеста. Повече от всичко обаче рокът е музиката на свободата. И днес, когато Украйна се бори за своята свобода, група творци начело с Васил Георгиев-Кръпката и писателя Захари Карабашлиев организират благотворителния концерт „Солидарност с Украйна. С вас сме!“.

Събитието ще се проведе на 27 март 2022 от 16:00 ч. на площад „Александър Батенберг“, а в него ще се включат „Блус трафик“, „No more Many more“, „Г.М.О Георги Минчев оркестра“, Ники Томов, Иван Лечев, „Джендема“, Валди Тотев, Васко Кръпката и ПББ, Ярослав Кмитко и Павло от Украйна, както и изявени хора на словото. Талантливият художник Дамян Дамянов пък дава визуалните криле на събитието, изготвяки постера за концерта.

Всички участници се включват безвъзмездно, а на различни пунктове ще бъдат събирани средства за пострадалите в Украйна и бежанците, които фондация „За доброто“ и ситуационен център „Отворени врати за Украйна“ посрещат ежедневно.

За директни дарения ще бъдат налични и банковите сметки на фондацията и институцията:

1. Фондация „За Доброто“:
IBAN (BGN): BG08RZBB91551014249388
Титуляр: Фондация „За Доброто“
Основание: подкрепа за Украйна

2. Ситуационен център „Отворени врати за Украйна“.
IBAN BG88 UBBS 8002 1024 6395 50
Основание: подкрепа за Украйна

Входът към събитието е свободен.

Подобни публикации
1 Коментар
 1. Стефан казва

  Кое му е бунтовното на кръпковия рок? Кръпките?

  Много филтрирана подкрепа, ми се струва. 14 хиляди руснаци, избити от 2014 до 2022 от укрофашистите в Донецк и Луганск, и нито дума съчувствие за тях. Документирано, филмирано, заведено под номер в ООН. Нулев интерес от страна на дежурните оплаквачки, на хранилка на статуквото.

  Бунтовници, пък на страната на най-яките узурпатори. Хм.

  Ставате за подигравка, придавайки само на едната страна. Срамувам се от вас.

  Впрочем, времето ви е близо. Бай Васил ще търчи с поднос козунаци да посреща руснаците на Орлов мост. На чист руски ще им изпее, че вече не иска да е негър, негър в Алабама.

Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече