Новини от Бълария

Instagram се срина отново

Потребители на социалната мрежа Instagram се оплакаха от срив на услугата на 14 октомври около полунощ (българско време), съобщава Downdetector. Според портала повечето от съобщениията за проблема идват от Германия, Холандия и Великобритания.

Отбелязва се, че потребителите се оплакват от проблеми със свързването със сървъри и с показването на новинарската емисия. Сривът идва дни след като беше съобщено, че разработчиците на социалната мрежа Instagram започват да тестват нова функция. Тя ще бъде свързана с това, че потребителите ще започнат да бъдат информирани за грешки и технически проблеми в работата на социалната мрежа, както и за това кога те ще бъдат отстранени. Съобщенията ще се изпращат само в случай на мащабни проблеми, които са забележими за голям брой потребители. Въвеждането на тази нова функция ще отнеме няколко месеца.

На 4 октомври хиляди потребители по целия свят съобщиха за проблеми с Facebook, Instagram и WhatsApp. След този мащабен провал стана известно за неизправности в Twitter, Google, Amazon, както и при други големи интернет ресурси. Предишният срив на Instagram беше на 11 октомври.

Подобни публикации
Оставете коментар

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече